En guide för hästens skötsel och utfodring

Vemedim

Hoofs tillverkningspartner Vemedim

Hoofs tillverkningspartner Vemedim Corporation grundades år 1992 och består av fem dotterbolag samt ett eget forsknings och utvecklingscenter. Vemedim och Hoof inledde sitt samarbete i mars år 2019. Vemedim är Vietnams ledande veterinärmedicinska närings- och läkemedelsvarumärke, som har spridits till 36 olika länder runt om i världen. Marknaden omfattar Asien, Mellanöstern, Afrika, Europa och Amerika. Det största kunderna är från Ryssland, Saudiarabien, Peru och flera andra asiatiska länder.

Vemedims huvudfabrik, flygfoto
Under de första 30 åren har Vemedim utvecklat totalt cirka 600 olika livsmedel och läkemedel för olika djur

Högkvalitativa råvaror, bra förpackningar och en modern produktionslinje samt laboratorier säkerställer att varje produkt är effektiv och noggrant balanserad.

Vemedim har under många år designat och exporterat hästnäringsprodukter till välkända hästtävlingsländer, som Saudiarabien, Qatar, Kuwait och Libyen.

Vemedim R&D center består av ett mångprofessionellt team av experter ‒ tre professorer, fem läkare, farmaceuter, läkare samt ingenjörer med en masterutbildning på universitetsnivå. Alla är välutbildade i Vietnam och utomlands. Dessa experter ser till att varje formulering är tillverkad enligt högsta standard.

Vemedim har enligt ISO/IEC 17025 standard kvalitetskontrollerat laboratorium som kallas för Vilas 139, som används i 42 olika länder.

Jani Lammi (grundare av Hoof Oy) och Mr Trieu Phan Dang (Vemedims exportchef)
Jani Lammi (grundare av Hoof Oy) och Mr Trieu Phan Dang (Vemedims exportchef)
Paketering av produkter med Vemedim
En del av Vemedims produktionslinje

Varje Vemedim veterinärmedicinskt läkemedel måste genomgå en forsknings och testperiod på minst två år tills den slutgiltiga produkten släpps ut på marknaden.

Dessa steg består av både laboratorietester och praktiska tester på laboratoriedjur, tills de slutligen testas på produktens utvalda djur. Slutliga garantin på produkterna görs med hjälp av olika samarbetsinstitutioner, som till exempel olika universitet, Ho Chi Minh Citys biotekniska center, en grupp bönder utanför Vemedim Corporation samt tillsammans med topp hästidrottare i Finland och Sverige.

Fråga och håll kontakten.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor – vi hjälper gärna till. Lämna din e-postadress för att se bakom kulisserna och få tillgång till kampanjer och nya produkter.

Kontakta oss